sunnuntai 27. toukokuuta 2012

"Vaiti Jafar, ja nauti elämästä"

Viimeaikoina on tapahtunu paljon... Oon muuttanu taas kotiseudulleni ja alotin kesätyöt, en saanu opiskelupaikkaa, mulla on ikävä opiskelupaikkakuntaani, olin vatsataudissa.... Oon ollu vähän surullinen ja stressaantunut viime aikoina. Nyyh.

Eilen sitten menin mun kaverille ja katottiin yhdessä Disneyn Aladdin. Siinä on kohta, jossa vanha sulttaanisetä sanoo Jafarille "Vaiti Jafar, ja nauti elämästä!" Ja revettiin sille ihan täysillä. Mulle tuli sellanen olo, että mun sisällä on nipottava pikku-jafar, joka stressaantuu, huolehtii,  murehtii ja kitisee, ja se repliikki oli tarkotettu sille. :D

Niin, siis eihän elämästä nauttiminen tarkota sitä, että kaikki menis hienosti ja niinku saduissa. Mutta en halua kulkea laput silmillä ja tyrmätä kaikkea ihanaa, mikä tielle osuu. En halua olla hapannaama. Tähän väsyy nopeasti. Ei ne mun stressaamat asiat muutu siitä, että murehdin. Kahden viikon päästä asiat on joka tapauksessa jo jollain toisella tavalla. Kuukauden päästä vielä enemmän. Mmmm. :) Eli Jafar on nyt sitten vaiti ja nauttii elämästä.


1 kommentti:

  1. aaaawww, tykkään tästä tekstistä ehkä eniten! hehehe, olipa hauska ilta :) koska avaudutaan (ei oo vieläkään pidetty avautumisiltaa...)? :)

    VastaaPoista